De Alienware Gaming monitor

Home » De Alienware Gaming monitor
author image by wolff | 0 Comments | February 20, 2023

Alienware AW3423DW

Ben je op zoek naar een revolutionaire gaming monitor die je gaming-ervaring zal verbeteren? Zoek dan niet verder dan de Alienware AW3423DW, ‘s werelds eerste QD-OLED gaming monitor. Met de Quantum Dot Display Technology levert deze monitor ongelooflijke kleurprestaties, een hogere piekhelderheid en een groter kleurengamma dan traditionele WOLED (wit OLED) monitoren.

Met een uitgebreide kleurendekking van cinema-klasse van 99,3% DCI-P3, zul je versteld staan van de ongelooflijk nauwkeurige kleuren, zelfs onder een brede kijkhoek. De fabriekskalibratie van Delta E minder dan twee betekent dat de kleuren van deze monitor bijzonder accuraat zijn, direct uit de doos. Bovendien biedt de monitor een piekhelderheid van 1000 nits, oneindige contrastverhouding en VESA-beeldscherm HDR True Black 400-certificering, waardoor je kunt genieten van ongelooflijk realistische beelden.

Dankzij de NVIDIA G-SYNC ULTIMATE-certificering, ervaar je vloeiende, demontagevrije gameplay met ultralage latentie en ondersteuning voor HDR en cinematische kleuren. Met de snelste 0,1 ms GtG (grijs naar grijs) reactietijd in de branche en een hoge vernieuwingsfrequentie van 175 Hz (native), is deze monitor een van de snelste op de markt en biedt het een snellere reactietijd in games, waardoor je elke actie met ongelooflijke helderheid kunt volgen.

Maar de Alienware AW3423DW biedt meer dan alleen ongelooflijke prestaties. Met het slanke paneelontwerp past deze monitor perfect in je game-opstelling, terwijl het gebogen scherm een meeslepende ervaring biedt, waardoor je helemaal in de actie wordt getrokken.

Dus, waarom zou je moeten kiezen voor de Alienware AW3423DW? Deze monitor is ontworpen voor de gamer die alleen het beste wil. Of je nu een professionele gamer bent die op zoek is naar de beste prestaties, of gewoon op zoek bent naar een monitor die je gaming-ervaring zal verbeteren, de Alienware AW3423DW is de monitor voor jou.

See also  STEELSERIES ARCTIS WIRELESS PRO

Dankzij de Quantum Dot Display Technology, uitgebreide kleurendekking van cinema-klasse en de snelste reactietijd in de branche, zul je merken dat je games er beter uitzien en soepeler spelen dan ooit tevoren. En met het gebogen scherm, de ultralage latentie en de ondersteuning voor HDR en cinematische kleuren, zul je jezelf helemaal onderdompelen in je favoriete games.

Kortom, als je op zoek bent naar een monitor die ongelooflijke prestaties biedt en er ook nog eens fantastisch uitziet, dan is de Alienware AW3423DW de juiste keuze voor jou. Ervaar het verschil en voeg deze monitor toe aan je game-opstelling voor een ongekende gaming-ervaring.

Koop de Alienware AW3423DW bij Alternate. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hit enter to search or ESC to close